Opgaveformulier Reünie Novinka

Dit jaar bestaat Novinka 20 jaar en dit willen we graag vieren met alle kinderen en (oud)leiding.

De reünie is op zaterdag 23 september van 13:00 tot 21:00 uur in de Christinahoeve op camping de Leemkule te Hattem, dit is de plek waar we de kampweek ook altijd doorbrengen. Het adres is: Leemkuilen 6, 8051 PW Hattem.

Vanaf ’s middags 13:00 uur  ben je van harte welkom voor deze reünie en is er gelegenheid om bij te kletsen en herinneringen op te halen met andere kinderen en leiding. Verder kun je nog foto’s bekijken, wandelen in de omgeving, een gokje wagen en prijzen winnen. Kortom genoeg ingrediënten voor een feestelijke middag/avond.

Tussen 17:00 en 19:00 uur zal er een snackmobiel aanwezig zijn voor een frietje met iets erbij. De kosten hiervoor bedragen € 4 p.p.

We sluiten de dag af met een feestelijk optreden van Jan Joost(bij sommigen wel bekend). Om 21:00 uur is het dan weer tijd om afscheid te nemen en iedereen uit te zwaaien.

Mocht je, ondanks de uitgebreide informatie, nog vragen hebben dan kun je ons mailen op het volgende e-mail adres: novinkajubileum@gmail.com

In verband met de voorbereidingen willen we graag weten of je in de gelegenheid bent en het leuk vindt om deel te nemen aan deze gezellige middag/avond. Als je verzorging/begeleiding nodig hebt dan is het handig om iemand mee te nemen.

Je kunt je voor 1 September opgeven door het onderstaande formulier in te vullen.

Hopelijk zien we je op 23 september!!


    NeeJa    KindLeiding