Links

Organisaties die aansluiten bij onze kampweken. Klik op de naam om de site te bekijken.

Smarti organiseert vakanties voor jongeren met of zonder lichamelijke beperking. Vakanties die in het teken staan van avontuur, gezelligheid, samenwerking, plezier, grenzen verleggen en actief bezig zijn.

Sjok (Stichting jongeren op kamp) is in 1996 opgericht en stelt zich ten doel betaalbare vakantieweken te organiseren voor lichamelijk gehandicapte jongeren. Sjok maakt geen onderscheid wat betreft aard van de handicap, ook het begrip jongeren heeft een nogal ruime interpretatie.

Mensen voor Mensen is een vereniging die vakantiereizen organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking. Reizen waar de dagelijkse sleur van de deelnemers wordt doorbroken: geen betutteling, maar echt erop uit zoals valide mensen ook op vakantie gaan!

De Stichting Handicamp organiseert eens per jaar een kampeerweekend voor mensen die over een eigen kampeermiddel beschikken. Steeds op een andere plaats in het land. Aan zo’n weekend nemen equipes of families deel, waarvan één of meerdere leden een lichamelijke beperking hebben.

O-L-G organiseert verschillende activiteiten voor mensen met een lichamelijke handicap (vanaf 7 jaar) uit de drie noordelijke provincies en aangrenzende gebieden. De activiteiten variëren van een feestavond tot een compleet weekend.